Καλλιέργησε τη Νο1 δεξιότητα του 21ου αιώνα και κατέκτησε όλους σου τους στόχους με ευκολία!

Αξιοποίησε όλες τις δυνατότητες του μυαλού σου και δες τη σχολική, ακαδημαϊκή ή επαγγελματική σου ζωή να μεταμορφώνεται!

 • Μάθε τα μυστικά της Meta-Μάθησης

  Η σημαντικότερη δεξιότητα που μπορείς να έχεις είναι εκείνη του να μαθαίνεις οτιδήποτε γρήγορα και αποτελεσματικά. Ανακάλυψε νέους τρόπους μάθησης που θα αλλάξουν τον τρόπο που μάθαινες μέχρι τώρα. Καλλιέργησε οποιαδήποτε δεξιότητα ή γνώση και γίνε ανταγωνιστικός στον τομέα που σε απασχολεί!

 • Άφησε πίσω όσα σου κλείνουν τον δρόμο

  Μάθε με ποιους τρόπους μπορείς να αλλάξεις περιοριστικές πεποιθήσεις που κάνουν την απομνημόνευση, τη μάθηση και την εξέλιξη στο αντικείμενο της επιλογής σου δύσκολη. Μπορείς να καταφέρεις πολύ περισσότερα απ' ότι νομίζεις και εδώ θα μάθεις πώς.

 • Απέκτησε Μνήμη πρωταθλητή

  Μάθε βήμα-βήμα πώς μπορείς να αποκτήσεις καλύτερες απομνημονευτικές ικανότητες μέσα από πρακτικές ασκήσεις και τεχνικές που εφαρμόζονται από τους ίδιους τους πρωταθλητές μνήμης. Ό,τι κι αν είναι αυτό που έχεις να μάθεις ΜΠΟΡΕΙΣ να το θυμάσαι και να το ανακαλείς χωρίς άγχος.

Πρόγραμμα μαθημάτων

Είπαν για το Course...

Αξιολογήσεις

 • Ένα on line course για όλους !

  ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΛΕΑ

  Πραγματικά ένα πολύ εύχρηστο on line course με πολύ ωραία δομή, καθόλου κουραστικό και πολύ διδακτικό. Μπορείς να το ακούσεις παντού και το σημαντικότερο να ...

  Διαβάστε περισσότερα

  Πραγματικά ένα πολύ εύχρηστο on line course με πολύ ωραία δομή, καθόλου κουραστικό και πολύ διδακτικό. Μπορείς να το ακούσεις παντού και το σημαντικότερο να το επαναλάβεις. Οι ασκήσεις βοηθούν στην κατανόηση και τα ηχητικά συνοδευτικά το κάνουν ακόμα πιο διασκεδαστικό. Το συνιστώ για μαθητές και μεγαλύτερους μαθητές !!! Περιμένω τα επόμενα. Ευχαριστούμε !!!

  Διαβάστε λιγότερα

Είπαν για τη Φύλλις...

Εβίτα Αθανασοπούλου

Μηνύματα προόδου και αισιοδοξίας

Εβίτα Αθανασοπούλου

Βρέθηκα στον διαδικτυακό μονοπάτι της Φύλλις, ψάχνοντας να βρω τρόπους να βοηθηθώ αφού στα 36 μου αποφάσισα να ακολουθήσω την καρδιά μου και να ασχοληθώ με άλλο γνωστικό αντικείμενο. Αρνιόμουν να παραδεχτώ ότι δε μου "κόβει" και ότι αυτό το πολυ-εργαλείο που διαθέτω για μυαλό φτάνει μέχρι εκεί, όπως προσπάθησαν να με πείσουν όταν ήμουν μαθήτρια. Ψάχνοντας λοιπόν έφτασα στην πηγή με το γάργαρο νερό. Απάντησα σε κάποιες ερωτήσεις, τις μελέτησε η Φύλλις και κανονίσαμε μέσω διαδικτύου πάλι μια κουβέντα για το μαθησιακό τύπο που αντιστοιχεί μόνο σε εμένα. Κλείνοντας την κουβέντα μας μου τόνισε να ακολουθήσω τις συμβουλές της κ να την ενημερώσω για το αποτέλεσμα. Την ενημέρωσα με τα ωραιότερα άριστα (τις έστελνα φώτο) . Έπεται συνέχεια... Φύλλις, σε ευχαριστώ. Ανυπομονώ να παρακολουθήσω και από κοντά τα εργαστήρια. Εσύ που με διαβάζεις, δοκίμασε, πίστεψε κ επέμενε... Κάθε ένας μας είναι μοναδικός , μη σε βάζεις σε καλούπια.
Ελένη Πετρουλέα

Ένα εξαιρετικό Workshop

Ελένη Πετρουλέα

Ένα εξαιρετικό workshop με μια ακούραστη και χαμογελαστή οικοδέσποινα που μας υποδέχτηκε στα παλάτια της μνήμης και για το λόγο αυτό θα μας μείνει αξέχαστη! Ένα workshop που όλοι πρέπει να παρακολουθήσουν. Κατανοητό, εύχρηστο και άρτια οργανωμένο. Σε ευχαριστούμε Φύλλις!
Χριστίνα Δουκουζγιάννη

Νέες γνώσεις και άπειρες δυνατότητες

Χριστίνα Δουκουζγιάννη

Η γνωριμία μου με την Φύλλις με γέμισε με νέες γνώσεις σε πολλαπλά επίπεδα. Είναι αφιερωμένη στο να ανακαλύπτει τις άπειρες δυνατότητες που διαθέτει ο ανθρώπινος νους, και να τις μεταδίδει με ειλικρινές ενδιαφέρον και νοιάξιμο για το κοινό της. Χαρακτηριστικές είναι οι τεχνικές μνήμης της που μου έχουν αλλάξει εντελώς τον τρόπο που επεξεργάζομαι και αποθηκεύω τις πληροφορίες στο μυαλό μου. Με τις ασκήσεις της είδα άμεση βελτίωση στην καθημερινότητα μου.
Αθανασία Μυλωνίδου

Εργαλεία για να υλοποιήσω τους στόχους μου!

Αθανασία Μυλωνίδου

Φύλλις σε ευχαριστούμε που μεταδίδεις τις γνώσεις σου με τόση αγάπη. Εξαιρετικές όλες οι τεχνικές που μοιραστηκες μαζί μας. Έχω πλέον τα εργαλεία να υλοποιήσω τους στόχους που έμειναν πίσω λόγο έλλειψης χρόνου. Έχει μειωθεί σημαντικά ο χρόνος που μελετάω και το σημαντικότερο να ανακαλώ όποια στιγμή θέλω. Σε ευχαριστώ και πάλι.

Επιπλέον υλικό και παροχές

Μαζί με την εγγραφή σου στο Course έχεις πρόσβαση σε...

 • Συνοδευτικά εγχειρίδια

  Όλες οι πρακτικές ασκήσεις του Course σε εκτυπώσιμη μορφή για να μπορέσεις έτσι να δουλέψεις με ευκολία και ευελιξία.

 • Συνεχή υποστήριξη

  Συμμετοχή σε μια κλειστή ομάδα όπου τα μέλη θα έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους καθώς και με την εισηγήτρια. Κάθε ερώτημα ή δυσκολία που προκύπτει θα συζητιέται σε τακτική βάση με στόχο την καλύτερη δυνατή υποστήριξη των μελών.