Καλώς ήρθες στο "σχολείο" μου!

 • Φύλλις Γαβριηλίδου

  Σύμβουλος Μνήμης και Γνωστικών Λειτουργιών

  Φύλλις Γαβριηλίδου

  Σπούδασα Γερμανική Γλώσσα και Φιλολογία και εργάστηκα για χρόνια στην ιδιωτική εκπαίδευση. Συνειδητοποίησα αρκετά νωρίς πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος του εγκεφάλου όχι μόνο για το γνωστικό κομμάτι αλλά και για οποιονδήποτε τομέα της ζωής μας και έκτοτε ασχολούμαι εντατικά με αυτό το αντικείμενο και μοιράζομαι τις γνώσεις μου μέσα από ομιλίες, εργαστήρια και ατομικές συνεδρίες. Κύριο αντικείμενό μου η προσωπική ανάπτυξη μέσα από τεχνικές ταχείας μάθησης, μνήμης και παραγωγικότητας αλλά και η επίτευξη των βέλτιστων γνωστικών λειτουργιών. Διδάσκω ανθρώπους όλων των ηλικιών βοηθώντας τους να μαθαίνουν πιο αποδοτικά, γρήγορα και διασκεδαστικά, να θυμούνται όντας πιο παραγωγικοί και να αξιοποιούν στο έπακρο τις κρυμμένες δυνατότητες του μυαλού τους.

Μαρτυρίες μαθητών

Εβίτα Αθανασοπούλου

Μηνύματα προόδου και αισιοδοξίας

Εβίτα Αθανασοπούλου

Βρέθηκα στον διαδικτυακό μονοπάτι της Φύλλις, ψάχνοντας να βρω τρόπους να βοηθηθώ αφού στα 36 μου αποφάσισα να ακολουθήσω την καρδιά μου και να ασχοληθώ με άλλο γνωστικό αντικείμενο. Αρνιόμουν να παραδεχτώ ότι δε μου "κόβει" και ότι αυτό το πολυ-εργαλείο που διαθέτω για μυαλό φτάνει μέχρι εκεί, όπως προσπάθησαν να με πείσουν όταν ήμουν μαθήτρια. Ψάχνοντας λοιπόν έφτασα στην πηγή με το γάργαρο νερό. Απάντησα σε κάποιες ερωτήσεις, τις μελέτησε η Φύλλις και κανονίσαμε μέσω διαδικτύου πάλι μια ωριαία κουβέντα για το μαθησιακό τύπο που αντιστοιχεί μόνο σε εμένα. Κλείνοντας την κουβέντα μας μου τόνισε να ακολουθήσω τις συμβουλές της κ να την ενημερώσω για το αποτέλεσμα. Την ενημέρωσα με τα ωραιότερα άριστα (τις έστελνα φώτο) . Έπεται συνέχεια... Φύλλις, σε ευχαριστώ. Ανυπομονώ να παρακολουθήσω και από κοντά τα εργαστήρια. Εσύ που με διαβάζεις, δοκίμασε, πίστεψε κ επέμενε... Κάθε ένας μας είναι μοναδικός , μη σε βάζεις σε καλούπια.
Ελένη Πετρουλέα

Ένα εξαιρετικό Workshop

Ελένη Πετρουλέα

Ένα εξαιρετικό workshop με μια ακούραστη και χαμογελαστή οικοδέσποινα που μας υποδέχτηκε στα παλάτια της μνήμης και για το λόγο αυτό θα μας μείνει αξέχαστη! Ένα workshop που όλοι πρέπει να παρακολουθήσουν. Κατανοητό, εύχρηστο και άρτια οργανωμένο. Σε ευχαριστούμε Φύλλις!
Χριστίνα Δουκουζγιάννη

Νέες γνώσεις και άπειρες δυνατότητες

Χριστίνα Δουκουζγιάννη

Η γνωριμία μου με την Φύλλις με γέμισε με νέες γνώσεις σε πολλαπλά επίπεδα. Είναι αφιερωμένη στο να ανακαλύπτει τις άπειρες δυνατότητες που διαθέτει ο ανθρώπινος νους, και να τις μεταδίδει με ειλικρινές ενδιαφέρον και νοιάξιμο για το κοινό της. Χαρακτηριστικές είναι οι τεχνικές μνήμης της που μου έχουν αλλάξει εντελώς τον τρόπο που επεξεργάζομαι και αποθηκεύω τις πληροφορίες στο μυαλό μου. Με τις ασκήσεις της είδα άμεση βελτίωση στην καθημερινότητα μου.
Αθανασία Μυλωνίδου

Εργαλεία για να υλοποιήσω τους στόχους μου!

Αθανασία Μυλωνίδου

Φύλλις σε ευχαριστούμε που μεταδίδεις τις γνώσεις σου με τόση αγάπη. Εξαιρετικές όλες οι τεχνικές που μοιραστηκες μαζί μας. Έχω πλέον τα εργαλεία να υλοποιήσω τους στόχους που έμειναν πίσω λόγο έλλειψης χρόνου. Έχει μειωθεί σημαντικά ο χρόνος που μελετάω και το σημαντικότερο να ανακαλώ όποια στιγμή θέλω. Σε ευχαριστώ και πάλι.

Συνεργασίες

 • Σείκιλο
 • Global Money Week
 • biscotto
 • ToolBox
 • Huffington Post Gr

Εδώ ξεκινάει το ταξίδι σου στον κόσμο του νου και της μάθησης!

Κάνε την εγγραφή σου σήμερα και απέκτησε άμεσα πρόσβαση στο Online Course που σε ενδιαφέρει!

Πήγαινέ με στα μαθήματα!